HTML

A korhatáros kerület

Van egy kerület, ahol a polgármester működése okán igen vad dolgok történnek. Ahol lányok futtatását, kupi működtetését közpénzből finanszírozza a polgárMester. Fülledt titkok, átlátszó hazugságok - egy igazi szoci türelmizóna. 18ker- csak 18 éven felülieknek!

Friss topikok

  • rosin: nagyon jó... :):):):) (2010.09.02. 14:34) Szaniszló Sándor alpolgármester hattyúdala
  • zsik: Elképesztő ez a rinocérosz bőr a képükön! Ehelyett Szaniszló úr bőszen írhatta volna otthon a rész... (2010.04.24. 13:05) A kerületi MSZP igazi arca
  • rosin: Király aki szerkeszti ezt az oldalt... igen igen történelmi vereség :D de van még 1 forduló itt és... (2010.04.18. 12:10) Tavaris, konnyec?
  • Boro86: már ha nem viszik...:D (2010.03.29. 22:23) A tied mekkora?
  • Boro86: Micsoda létszám:D Ebből kiindulva azért kíváncsi lennék, hogy ha Mesterházy valahol beszédet ta... (2010.03.29. 22:21) Fórum családi körben

Linkblog

Népfront az alkohol ellen

2010.03.29. 17:30 :: Dukovic_J

Közel másféltucat ember érdeklődésére számot tartó rendezvényt szervezett Mogyorósiné Pécsi Ildikó MSZP-s önkormányzati képviselő az ittas vezetés ellen.

A szocialista képviselőasszony már puszta megjelenésével is elbűvölt bennünket, frizurája ugyanis a '70-es évek divatját idézte, (és még csak nem is az 1800-as évekét), ránézve egyből kora kádár-kori konnotációk ugrottak volna be nekünk, de nem ugrottak, mert minden figyelmünket lekötötte Mogyorósiné nagyívű beszéde. Ebből számos újdonságot megtudhattunk, többek közt azt, hogy a nők többen vannak, mint a férfiak, azt, hogy maga a képviselőasszony is szeretett vadul száguldozni (igaz, nem ittasan, és csak azelőtt hogy képviselő lett), és azt is, hogy húsvétkor többen isznak, mint más napokon. Az MSZP-s városanya bő húszperces beszédében a mentelmi jogról is tartott értekezést, tekintettel azonban arra, hogy beszéde közben szemlátomást többször zavarba hozták a kezei közt összekeveredő sűrűn teleírt géplapok,  alighanem tévedésből beszélt hosszasan erről a tüntetés eredeti témájához semmilyen módon sem kapcsolódó kérdéskörről.

Felszólalt még Dunavölgyiné Lipokatich Margit, az Együtt Pestszentimréért Egyesület elnöke is, aki örömét fejezte ki amiatt, hogy az ittas vezetés elleni tiltakozó flash mob végig megmaradt civil jellegűnek, és senki nem használta ki önös pártpolitikai célok érdekében.

A civil jelleget azzal toldanánk meg, hogy az egész rendezvény feelingje olyan volt, mint egy hónaljszagú, meleg sörös-hideg virslis szakszervezeti májuselseje, ahol a párttal-a-néppel-egy-az-utunk szellemében a közjó érdekében cselekvő párttagok a Hazafias Népfront aktivistáival karöltve egy körmöst osztogató pedagógus és egy bárkit kéjes örömmel máglyára küldő inkvizitor együttes lelkületével küzdenek a 3,60-as kenyérért, a gyermekszemek tisztaságáért, a közjóért és a magyar népköztársaság szocialista társadalmának romlatan erkölcseiért.

Mi a magunk részéről inkább élvezzük a tavaszt.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://korhataroskerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr391878339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boro86 2010.03.29. 22:15:15

Úgy bizony, akinek meg van miért az aggódjon csak... Semmi se ok nélkül van. :)

Mellesleg jó a kép. Természetesen az "élvezzük a tavaszt" alatti. :)
süti beállítások módosítása