HTML

A korhatáros kerület

Van egy kerület, ahol a polgármester működése okán igen vad dolgok történnek. Ahol lányok futtatását, kupi működtetését közpénzből finanszírozza a polgárMester. Fülledt titkok, átlátszó hazugságok - egy igazi szoci türelmizóna. 18ker- csak 18 éven felülieknek!

Friss topikok

  • rosin: nagyon jó... :):):):) (2010.09.02. 14:34) Szaniszló Sándor alpolgármester hattyúdala
  • zsik: Elképesztő ez a rinocérosz bőr a képükön! Ehelyett Szaniszló úr bőszen írhatta volna otthon a rész... (2010.04.24. 13:05) A kerületi MSZP igazi arca
  • rosin: Király aki szerkeszti ezt az oldalt... igen igen történelmi vereség :D de van még 1 forduló itt és... (2010.04.18. 12:10) Tavaris, konnyec?
  • Boro86: már ha nem viszik...:D (2010.03.29. 22:23) A tied mekkora?
  • Boro86: Micsoda létszám:D Ebből kiindulva azért kíváncsi lennék, hogy ha Mesterházy valahol beszédet ta... (2010.03.29. 22:21) Fórum családi körben

Linkblog

Üzekedés önkormányzati lakásokkal

2010.01.26. 20:19 :: Dukovic_J

Mintha az eddigi botrányok nem lettek volna elegek a kerület jó hírének lerontásához, egy újabb ügy borzolja a kedélyeket, amelyről az Index is részletesen beszámolt.

A köztudatba "lakáspanama" néven bekerült ügy  részleteiről olvasható egy kerületi honlap tudósítása is.

A lényegről röviden: adott egy volt kispesti polgármester, aki önkormányzati lakásokkal való seftelés alapos gyanúja miatt a bíróság elé került. Nem ez az első zűrös ügye, korábban pedofil képek birtoklása miatt keveredett botrányba, s lévén SZDSZ-es politikus, ebbéli tettétvel nem gyengítette azt a toposzt, miszerint a liberális párt a drogosok, pedofilok, perverzek és más abberációknak hódoló beteg emberek pártja lenne.

A szabad demokrata polgármester úgy üzérkedett lakásokkal, hogy egy Heves megyei faluban található üres telekre cseréltetett több XVIII. kerületi önkormányzati lakást, amit később jutányos áron megvásárolhatott. Ezekből a tranzakciókból több millió forint kára származott az érintett önkormányzatnak, mert a telek és a lakások tényleges értéke közötti árkülönbözetet egyszerűen zsebrerakták.

Így került tehát egy újabb botrány kapcsán képbe Pestszentlőrinc-Pestszentimre. Ám ne higgyük, hogy a pedofílián kapott polgármester üzekedésének a XVIII. kerület vezetői megadóan csöndes - vagy éppen hangosan sikítozó - áldozatai lettek volna. Mester László polgármester ugyanis maga írta alá azokat a szerződéseket, amelyek miatt egy fél évtizedes rendőrségi vizsgálatot követően az ügy bírósági szakaszba lépett.

A hírhez tartozik még, hogy a kerületi Fidesz frakció az ügyészséghez fordult, hogy az vizsgálja ki az öt évig tartó nyomozás körülményeit, mert az eddig felszínre került mocskos dolgok szerintük csak a jéghegy csúcsát képezik.

Mindeközben Mester elvtárs nem érzi feladatának, hogy pedofil kollegájától elhatárolódjon, vagy hogy megmagyarázza, miért írt alá olyan szerződéseket, amelyek utóbb törvénytelennek bizonyultak, ehelyett csak össze-vissza hazudozott a sajtón keresztül, olyan helyzetben, mint egy házasságtörésen rajtakapott feleség: ruha nélkül, háta mögött a kertészfiúval. Jellemző, hogy a szoci polgármester minden vádja, amellyel megpróbálta politikai ellenfeleit is rossz színben feltüntetni a lakáspanama kapcsán, tételes megcáfolásra került.

Egy szó mint száz, az önkormányzati lakásokkal törvénytelenül seftelő Mester László pedofil haverjával együtt vastagon benne van a trugyiban. Ha van igazság a földön, az ügynek még lesz folytatása...

7 komment

Címkék: pedofília mester lászló lakáspanama

A bejegyzés trackback címe:

https://korhataroskerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr981704749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

prometheus71 2010.01.27. 23:38:47

Ez komoly?nagyon hiteltelen a fickó...állandóan mesterkedik...le kellene váltani...

vukika80 2010.01.27. 23:41:42

Igen, ismerjük az ügyet. Meg a többit is, de mennyi lehet a felszín alatt. Elszámoltatást!!!Nem lehet, hogy mégegyszer megnyerje ez a bűnöző...

vukika80 2010.01.27. 23:44:21

lakásügy, bordélyház...megcsinálta...ez igen...gratulálunk...újabb és újabb bűnök..

seneca67 2010.01.27. 23:47:54

Mester tarthatna egy másik öszödi böszme-beszédet...nem csináltam semmit..a ...ból visszahoztam magam..és újra és újra bizonyítom, h alkalmatlan vok..elég volt belőled!szégyen

kucsi76 2010.01.27. 23:49:36

Mester megint letette a bélyeget..., váltsuk le

PinTi 2010.01.28. 17:24:52

Na már itt is, megint visszaélések. De a másik része is szép, a pedofiloktól persze nem kell elhatárolódni... A szülők részére biztos bizalomgerjesztő olyanokat olvasni, hogy pedofil gyanúba keveredik egy olyan ember akire szavaztak, vagy legalábbis annak pártjára.

A mester meg bizonyára segít drága barátain.

Roland121 2010.02.02. 22:59:33

Engem egy dolog érdekelne a bordélyház üggyel kapcsolatban. Tény, hogy a polgármester minden valószínűség szerint tudott a dologról. így az is elképzelhető, h Mester elvtárs esetleg igénybe vehete az örömlányok szolgáltatásait. Tehát érdeklődnk arról, hogy volt e lehetősége a polgármesternek az örömlányok szolgáltatásait igénybe venni.
süti beállítások módosítása