HTML

A korhatáros kerület

Van egy kerület, ahol a polgármester működése okán igen vad dolgok történnek. Ahol lányok futtatását, kupi működtetését közpénzből finanszírozza a polgárMester. Fülledt titkok, átlátszó hazugságok - egy igazi szoci türelmizóna. 18ker- csak 18 éven felülieknek!

Friss topikok

  • rosin: nagyon jó... :):):):) (2010.09.02. 14:34) Szaniszló Sándor alpolgármester hattyúdala
  • zsik: Elképesztő ez a rinocérosz bőr a képükön! Ehelyett Szaniszló úr bőszen írhatta volna otthon a rész... (2010.04.24. 13:05) A kerületi MSZP igazi arca
  • rosin: Király aki szerkeszti ezt az oldalt... igen igen történelmi vereség :D de van még 1 forduló itt és... (2010.04.18. 12:10) Tavaris, konnyec?
  • Boro86: már ha nem viszik...:D (2010.03.29. 22:23) A tied mekkora?
  • Boro86: Micsoda létszám:D Ebből kiindulva azért kíváncsi lennék, hogy ha Mesterházy valahol beszédet ta... (2010.03.29. 22:21) Fórum családi körben

Linkblog

Hazudnak reggel, éjjel meg este

2010.03.17. 11:38 :: Dukovic_J

 

Tudvalevő, hogy miközben Európa boldogabbik felén a szocializmus az emberi egyenlőségbe vetett utópisztikus hitet jelenti, addig itt a káeurópai ugaron (copyright by Vágvölgyi B. András) ugyanez a szó a hazugság, az elnyomás és a tolvajszellem szinonimájává vált.
 
Ez alól nem kivételek napjaink pestszentlőrinci szocialistái sem, akik néhai elvtársaikhoz hasonlatosan megtestesítik a hazugságot, az elnyomást és a tolvajszellemet.
 
A XVIII. kerületben az utóbbi időben annyi mutyira került fény a SZAC Hoteltől kezdve a tanácsadói szerződéseken át a közétkeztetésig bezárólag, hogy az ellenzék létrehozni kényszerült a Sötét Ügyek Hivatalát, amely a szocialista városvezetés könyékig közpénzben vájkáló kezeinek titokzatos útjait lesz hivatott feltárni.
 
Mester László MSZP-s polgármester múltja miatt maga az elnyomás két lábon járó szimbóluma. Amint az közismert, Mester László még a diktatúrát építő és fenntartó kommunista állampártban kezdte politikai karrierjét, lelkes KISZ- és MSZMP apparatcsikként a sötétben bujkáló ellenforradalmárokat két lábbal taposva, felfelé pedig sűrű nyelvcsapásokkal hűségét bizonygatva a reptéri pártitkári tisztségig vitte Kádár János bácsi legvidámabb barakkjában.
 
A leginkább azonban a hazugság fogalmával forrtak össze a kerületi elvtársak, amiképpen az legújabb erőtlen próbálkozásuk során is láthatóvá vált. Történt ugyanis, hogy a derék szoci haverok elkezdték terjeszteni azt a bornírt hazugságot, hogy Tarlós István, a Fidesz főpolgármester-jelöltje pont a XVIII. kerületben, pont a Cséry-telepen, pont egy szemétégetőt akar építeni.
 
Mondani sem kell, ennek az állításnak annyi köze van a valósághoz, mint a megszorításoktól terhes válság ideje alatt brazíliai luxusúton résztvevő Szaniszló alpolgármester elvtársnak a szociális igazságossághoz.
 
A tények azonban nem zavarják a szocialisták tisztánlátását, és bőszen irogatnak mindenféle szamárságot szánalmas kis blogukban a kizárólag fantáziájukban létező Cséry-telepi szemétégető terveiről.
 
A hazugság, az elnyomás és a tolvajszellem jelenkori képviselőinek újdonsült hazugságaira túl sok időt vesztegetnünk nem érdemes, mindazonáltal ne feledjük Gyurcsány Ferenc öszödi beszédének a Kossuth rádió 1956. október 31-i adására kísértetien rímelő szavait: "Hazudtunk reggel, éjjel meg este".

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://korhataroskerulet.blog.hu/api/trackback/id/tr381846602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása